Zeilen in de Noorse fjorden met Witte Waaier?

We overwegen om meerdaagse zeiltochten in de Noorse fjorden bij Trondheim aan te bieden. Witte Waaier organiseert dat, in samenwerking met een Nederlandse Bed & Breakfast daar.

De fjorden bij Trondheim zijn prachtig, ruim water, beschut tussen de bergen, met een open verbinding met de zee, maar toch ver landinwaarts. Het idee is om dagtochten te gaan houden komt omdat we zelf dit heerlijk vinden om te doen. En de samenwerking met de Nederlandse Bed & Breakfast gaat uitstekend.

We zeilen met een 8 meter kajuitjacht, een dagzeiler, waarbij er heerlijk in de fjorden gezeild kan worden. Indien gewenst kan er les gegeven worden, maar het is ook mogelijk om na een goede introductie zonder instructeur te gaan zeilen. Wel is het de bedoeling om elke avond bij de B&B terug te komen. Individueel boeken is mogelijk, maar ook in een (kleine) groep. Enige zeilkennis van het zeilen met open boten is vereist.

Kortom: wie zou hierin geinteresseerd zijn? Schatting van de kosten: 800,- pp voor 4 dagen met zeilboot, overnachting en ontbijt + de vliegreis van ca. 300,- van Schiphol naar Trondheim.

fjord-(1)-1 IMG_1474

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *