3 Daagse rondvaart Oosterschelde met Witte Waaier

Witte Waaier en Hotel Wemeldinge organiseren samen 3 daagse rondvaarten over de Oosterschelde met Witte Waaier.

Het idee is: overdag heerlijk varen en zelf actief zeilen, de wind en het water, het uitzicht, en de havens. Maar ook ‘s avonds terugkomen op je eigen plek, met je eigen spullen in het comfort van een hotelkamer. Dat is het beste van twee werelden. En heerlijk genieten van een Belgisch biertje op het terras van Hotel Wemeldinge.

Programma bijvoorbeeld:

dag 1: 9:30 uur: aankomst in Wemeldinge, kennismaking met de boot, en daarna actief varen op de Oosterschelde. Tussen de middag: een eenvoudige lunch aan boord. Bezoek van een haven, b.v. Sint Anna land. Daarna: terug naar Wemeldinge en hotel Wemeldinge. En heerlijk nagenieten op het terras.

dag 2: 9 uur: ontbijt in het Hotel. Actief varen op de Oosterschelde en eventueel ergens aanleggen. Om 17 uur: aanleggen in een haven, b.v. in Zierikzee of de Roompot. Afhankelijk van weer en wind(richting). Daarna: terug naar Wemeldinge. ‘s Avonds lekker luieren, of misschien fietsen in de omgeving?

dag 3: ontbijt in het Hotel. De 3e dag heerlijk varen. Al zeilend de terugtocht naar Wemeldinge. Om ca. 17 uur: eindafsluiting op de boot met een drankje en een versnapering. En terugkijken op een heerlijke tocht.

Kosten voor 3 dagen zeilen, 2 overnachtingen met ontbijt in Hotel Wemeldinge, en 3 x een eenvoudige lunch: vanaf 465,- bij 2 personen.

Heeft u belangstelling, informatie kunt u inwinnen bij Witte Waaier of Hotel Wemeldinge.

jachthaven Wemeldinge mosselen 5 IMG_4885 hotel Wemeldinge IMG_5609 20150723_222111