Zeilclub Witte Waaier

Voor wie is de zeilclub? Voor vaste klanten van zeilschool Witte Waaier: mensen die we als zeiler en als deelnemer van de zeilschool kennen en die graag op het water zijn.

Waarom? Het gaat om het bevorderen van enthousiasme in lekker zeilen, regelmatig op het water met onze zeilschool, lekker zeilen met gelijkgestemde zeilers, verder kennis en ervaring opdoen, en als je wilt samen met andere cursisten. Maar wel onder het motto: “happy en safe” volgens de opvatting van zeilschool Witte Waaier. Eerst vanuit Wemeldinge, en misschien ook wel vanuit Lelystad.

Wat houdt deelname aan de Zeilclub Witte Waaier in?

  • We delen E-mailadressen van deelnemers aan mogelijke tochten, als je daar belangstelling voor hebt, b.v. via een beveiligde onlinesite, maar alleen als jullie daar uitdrukkelijk toestemming voor geven. Het is een beetje een bemanningspool, maar dan zeilen met een trainer van de zeilschool. 
  • Whatsapp-groep die we alleen gebruiken voor het maken van deze zeilafspraken.

BOOT HUREN? 

  • Wil je de Winner 11.20 Zilte Waaier huren vanuit Wemeldinge? Dat kan als je lid bent van de Zeilclub Witte Waaier, en als je minimaal het CWO II diploma hebt.