Reacties over varen met de Witte Waaier. Deelnemers noemen een dag op de Witte Waaier: een zeer geslaagde dag !

Het was een erg prettige dag, ik had niet gedacht dat ik zo veel zou leren. Edwin is een geweldige leraar en we hadden nog drie anderen ervaren zeilers, dus het kon niet beter.

Kaan

Wat een beleving en ervaring heb ik gisteren gehad! Top kwaliteit en Aart is een top instructeur. Het weer was ook heerlijk. Bijna 8 kts gehaald!

Marcos A. Rocha

We willen je hartelijk bedanken voor de fijne trainingsdagen. We hebben gisteren ontzettend genoten van een gezellige en leerzame dag. Benny heeft voor een top dag gezorgd!

D. Kleberg

Ik vond het vier enorm leerzame dagen waarin ik zowel het handelen als de gedachte erachter heb geleerd. Elke instructeur gaf op een fijne manier les, door ons het werk zelf te laten doen met instructies en uitleg waar nodig. Het was een veilige omgeving om te leren en te ontdekken, waardoor ik ook met meer wind een veilig en vertrouwd gevoel had én daardoor ook vertrouwen in mijn eigen handelen heb gekregen. Daarnaast vooral ook heel fijn dat we alle vier de dagen met een vast clubje waren waardoor we erg goed op elkaar ingespeeld waren, daardoor kom je verder denk ik!

Al met al vier geweldige dagen gehad en echt heel veel geleerd! Jullie krijgen van mij een dikke 10 op elk vlak! Wie weet zie ik (een deel van) jullie snel terug voor CWO2!

Daphne Schuiling

Het was een hele fijne trainingsdag en het geeft een mens vertrouwen. Ik sluit me van harte aan bij Ingeborg.
We hebben gisteren intensief geoefend en Sebastiaan legt alles duidelijk en rustig uit. Ik werd er blij van.
Het was weer een leuke en leerzame dag, niets anders verwacht !

Ingeborg, Andrea en Anja.

Over de Zeiltrim dag 23 sept 23.

Het was een mooie dag met de mannen samen. Wat een luxe: een schipper (Ricks) en een trainer (Bauke) en van beide veel geleerd. Ook fijne mede-cursisten om contact mee te blijven houden.

Wat me bij blijft: halvewind schoot voor de fok, platter maken van het zeil op allerlei manieren en met name dit echt te kunnen zien aan de vorm van het zeil (niet uit een boekje te leren), varen op de tell-tales. En ik zag ook hoe jullie de preventer hebben vastgemaakt, die ga ik ook onthouden.

Super veel dank dat je dit allemaal hebt mogelijk gemaakt.

Arne de Vet

Het waren twee heerlijke en leerzame dagen! Ricks’ manier van lesgeven beviel ons erg goed en we hebben mooie stappen gezet in de samenwerking.

We hebben ook nog meerdere keren MOB manoeuvres (zeilend en op motor) geoefend en stukje navigatie / kompaskoers gevaren. Productief weekend.

Tom

Heel geslaagde dag gehad met Ludo. Hij heeft me flink aan het werk gezet 😄! Ik zie al heel er uit naar een volgende opleidingsdag !

Hugo De Maertelaere

Wij hebben met veel plezier deelgenomen aan de training manoeuvreren in de haven. Onze instructeur (Tamàr) paste met gemak de training aan aan ons niveau en aan de mogelijkheden. Hij zei niet hoe het moest maar liet ons vaak ervaren wat er gebeurt als je bepaalde handelingen uitvoert,  deze manier begeleiden was zeer leerzaam. Kortom een leerzame en ook gezellige dag met een sympathieke instructeur.

Peter Karstel

Net heb ik de eerste mijlentocht met Zeilschool Witte Waaier achter de rug met Sebastiaan en ik heb heel erg genoten. Alles ging super relaxed. Ik kom heel graag terug voor een volgende tocht.

Anja

Was erg leuk. Zowel boot als stijl plus ervaring van Gijs gaven me lol en vertrouwen. Goede combi van stuk zeilen en haven/aanleggen. Inboardmotor, navigeren, omvang groter zeil en lijnwerk is natuurlijk even wennen. Leuk en best hard werken.

Nils

Dear Bert, thank you for an enjoyable day sailing lesson today with you. We had a good time and felt very comfortable due to your knowledge and patience. We will view your webpage for further ideas.

Rober Vila

Positiv: Kommunikation, Preis-Leistungs-Verhältnis, Professionalität, Qualität
Ich habe zwei fleißige Tage mit Bert in Lelystad verbracht, der mich auf meinem eigenen Boot unterrichtete. Ich kann gut segeln, aber die Manöver mit dem Motor waren bisher für mich unbekannt.

Dank Bert, seine entspannte, professionelle und geduldige Haltung habe ich die Manöver mit dem Motor so gut beherrscht, dass ich mich allein in dem Hafen stressfrei bewegen konnte. Professioneller Unterricht, der viel Selbstvertrauen bringt, aber auch Spaß macht.

Vielen Dank Bert.

Raymund Sliwa