Sportief cadeau: een dag zeilles met zeilschool Witte Waaier

Originele cadeaus

Je ouders, je vriend of vriendin, je broer, zus of je geliefde: allemaal verdienen ze bijzondere cadeaus. We kunnen het ons heel goed voorstellen dat je soms wel wat inspiratie kunt gebruiken. Maar wat vind je van een dag heerlijk buiten zijn, actief zijn en heerlijk zeilen?

Cadeau nodig?

Je kent het wel: je hebt een verjaardag, maar geen idee wat je nu weer cadeau zal geven. Je zoekt uren in winkels en webshops naar een origineel cadeau, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Een envelopje met een kaart en wat geld is geen optie. Het cadeau moet uniek en verrassend zijn. Wat denk je ervan om een leuke ervaring cadeau te geven?

Origineel cadeau: iets leuks om te doen

Een belevenis zorgt voor blijvende herinneringen. Een leuk dagje weg met unieke activiteit wordt veel langer herinnerd dan een standaard cadeau dat in de kast verdwijnt. Leuk om iemand te verrassen!

Dag heerlijk kennismaken met zeilen met een kajuitzeiljacht.

Vanuit Wemeldinge in Zeeland of Lelystad kun je een dag heerlijk gaan zeilen op Oosterschelde of IJsselmeer. Kun je al zeilen? Dan zie je nu hoe het op een kajuitzeiljacht gaat. En alleen lekker meevaren? Nou dat kan ook!

Kosten: 160,- voor een dag zeilles.