Boot kopen en charter voor Zeilschool Witte Waaier

We horen regelmatig van klanten dat mensen overwegen om zelf een boot te kopen. Begrijpelijk, want het is een droom van veel zeilers. Tegelijkertijd is het best wel lastig kiezen om een geschikte boot te kopen, en dan ook nog te onderhouden. En dan ligt die ook nog heel wat dagen ongebruikt in de haven niets te doen.

Tegelijkertijd hebben we als Zeilschool Witte Waaier wel af en toe de behoefte aan een extra boot, liefst in Wemeldinge, maar ook wel in Lelystad, om zeillessen mee te geven.

Dat bracht ons op het idee om eens bij klanten te vragen om eens  na te denken over de mogelijkheid de boot te laten charteren (verhuur voor zeilles o.l.v. een trainer) aan de Zeilschool Witte Waaier om ermee les te geven. En alleen door de eigen trainers van de Zeilschool. In te plannen op een gericht aantal dagen.

Vanuit de haven van Wemeldinge of de Flevo Marina Lelystad.

Dat kan een nieuwe boot zijn, of een bestaande boot,  recent, niet meer dan 10 jaar oud i.v.m. verzekering, goed onderhouden en uitgerust.

We zouden dit voor een redelijke prijs kunnen doen, en tegelijkertijd kunnen we advies geven over de inrichting en uitrusting van de boot, en natuurlijk kunnen we les geven om ermee te varen op Oosterschelde, IJsselmeer of Noordzee.

Mocht je belangstelling hebben, wil je dan svp contact opnemen met ons?

Team Witte Waaier.

 

Witte Waaier Zeezeilen

Wemeldinge/Lelystad

T + 31(0)570-607300

info@wittewaaier.nl

www.wittewaaier.nl