Trainer zeilschool Witte Waaier gezocht vanuit Wemeldinge of Lelystad

Zeilschool Witte Waaier zoekt instructeurs op CWO niveau jachtzeilen tidal (stromend water). Zeilschool Witte Waaier is een zeilschool voor volwassenen, met als basis het CWO systeem jachtzeilen tidal. We zeilen op het IJsselmeer, Waddenzee en de Zeeuwse Delta: Oosterschelde, Westerschelde, Noordzee. Met korte tochten langs de Nederlandse en Belgische kust en langere tochten naar b.v. Engeland of Frankrijk. Onze havens zijn de Flevo Marina, bij Lelystad, of  aan de Oosterschelde, in Wemeldinge, bij Goes in Zeeland.

We geven les op maat, op de persoon, dus we luisteren vooral naar de klant, en willen dat de klant met plezier, kundig en veilig leert zeilen. Ons motto: “happy en safe”. Mensen bij ons leren door het vooral zelf te doen en door zelf hun sterkten en verbeterpunten te ontdekken. Het principe is “active based learning”. Je begeleidt dus meer dan dat je aan het lesgeven bent: “met je handen in je zakken” , kijken wat er gebeurt en inspelen op de kennis en vaardigheden van de klant en die verder verbeteren.

Jouw profiel: CWO instructeur of iemand opgeleid is of wil worden, en zeer ervaren is in zeezeilen maar ook in training geven, en zin om minimaal 7 dagen per jaar zeilles te geven.  Zo nodig zorgen we voor jouw CWO opleiding, vergroten van je zeilkennis en ervaring, of didactische kennis en ervaring.

Het je belangstelling: bel of mail: bert@wittewaaier.nl  of 06-21233274.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *