Trainer zeilschool Witte Waaier gezocht vanuit Wemeldinge of Lelystad

Zeilschool Witte Waaier zoekt instructeurs op CWO niveau jachtzeilen tidal (stromend water). Zeilschool Witte Waaier is een zeilschool voor volwassenen, met als basis het CWO systeem jachtzeilen tidal. We zeilen op de Zeeuwse Delta: Oosterschelde, Keten, Westerschelde, Noordzee. Met korte tochten naar België en langs de Nederlandse kust. Onze haven is Wemeldinge, bij Goes in Zeeland. Sinds najaar 2019 hebben we een nieuwe locatie, Flevo Marina in Lelystad. Ook van daar uit organiseren we zeillessen voor volwassenen op IJsselmeer, Waddenzee en Noordzee.

We geven les op maat, op de persoon, dus we luisteren vooral naar de klant, en willen dat de klant met plezier, kundig en veilig leert zeilen. Mensen bij ons leren door het vooral zelf te doen en door zelf hun sterkten en verbeterpunten te ontdekken. Het principe is “active based learning”. Je begeleidt dus meer dan dat je aan het lesgeven bent: “met je handen in je zakken” , kijken wat er gebeurt en inspelen op de kennis en vaardigheden van de klant en die verder verbeteren.

Jouw profiel: CWO instructeur of iemand opgeleid en zeer ervaren in zeezeilen maar ook in training geven, en zin om minimaal een paar weken per jaar zeilles te geven.  Zo nodig zorgen we voor jouw CWO opleiding.

Het je belangstelling: bel of mail: bert@wittewaaier.nl  of 06-21233274.

Over Bert Oosterlaak

Trainer en eigenaar bij Zeilschool Witte Waaier
Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Zeilschool met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie