Stroom voor de haven

Welke stad is dit? En is er kans op een flinke stroom hier? Zeker vlak voor de haven? Kan er meer dan 2,5 knoop stroom lopen? Ga het na in de Vaarwijzer over het Deltagebied. Of in de stroomatlas (als je tenminste weet welke stad het is).

De winter duurt nog voort, het is nog koud, maar ondertussen zitten mensen toch al wat aan het zeilseizoen te denken. Ik krijg nu ook telefonisch vragen over het komend seizoen, leuke vragen die me ook weer enthousiast maken. Gisteren was ik even op de boot. Die ligt stilletjes in het water, steeds meer onder de algen (groene troep). Ik heb het wel wat weggeveegd, maar de rest gaat er af als de boot uit het water gaat. Ondertussen ben ik aan het kijken naar een nieuwe buiskap, en heb ik de accu’s naar huis gehaald en weer eens opgeladen. In maart gaan we aan het werk. Dan doen we ook nieuwe antifouling. Nog even wachten!

IMG_4885 IMG_4896

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *