Open dag / Kennismakingsdag zeilen 26 april

Het is lente, en ook Witte Waaier Zeilschool start weer op!

We gaan weer Kennismakingsworkshops / Open dagen organiseren. In ieder geval 3, n.l. in april, mei en juni. Telkens op vrijdagen. In Wemeldinge, Zeeland. Op 1,5 uur rijden vanuit Utrecht.

Sinds 2011 ben ik, samen met Eelco van Norren (Trainers van Nu) begonnen met het geven van trainingen op mijn zeiljacht de Witte Waaier. Gedurende een dag aan boord kunnen leden van een team tot 5 mensen elkaar op een andere manier leren kennen. Op deze manier wordt het samenwerken, communiceren en onderling vertrouwen verbeterd. Zelf heb ik zoals je weet een ruime ervaring met management en projectmanagement en Eelco is een ervaren communicatietrainer. Met deze open dag willen we graag inzicht geven in wat we doen in deze trainingen.
Voor deze open dagen hebben we een thema gekozen; namelijk Overbruggen van verschillen.  (zie de toelichting hieronder).

De bedoeling is om met een aantal personen die we kennen uit ons netwerk een leuke, gezellige en toch ook leerzame dag te hebben. En daarbij ook je de gelegenheid te geven om ons en de boot beter te leren kennen. Zie ook de website www.wittewaaier.nl

Enkele reacties vorig jaar:

Erg leuk, een prachtige dag gehad,

Het was heerlijk op het water, en de tijd vliegt om‚

Goede kennismaking met jullie training en jullie als trainers.

Het maakte niet uit dat ik niet kan zeilen.
Ik hoop dat je mee wilt doen. Reageer s.v.p. even met een mailtje, dan kan ik reageren, en stuur je het programma toe. Kosten: 52,50 euro voor de open dag incl. lunch aan boord.