Open dag 7 april 24 zeilschool Witte Waaier Lelystad

Steigerborrel / Open dag in Lelystad.

Op zaterdag 7 april in Lelystad houden we weer, in het begin van het seizoen, een steigerborrel/ open dag. Je bent welkom vanaf 11 uur, tot ongeveer 16 uur ! Ontvangst met koffie vanaf half 11. We laten de nieuwe Winner 10.10 zien. En we gaan er lekker een rondje mee zeilen van ca 12 tot 14 uur. 

Vorig jaar was het rond dezelfde tijd al best druk, en we hopen nu ook weer veel mensen te zien. Het is een mooie start van het seizoen! Plannen maken voor wat je wilt gaan doen!

Het is ook bestemd voor mensen die eens een kijkje bij ons willen nemen, en willen kennismaken met de zeilschool, trainers van de zeilschool en met de nieuwe boot. 

Het is natuurlijk ook bedoeld om ervaringen te delen over de mooie zeiltochten van vorig jaar, en samen gezellig wat drinken. Op de steiger, bij de nieuwe Witte Waaier. We gaan eerst lekker varen, en daarna de borrel en voor liefhebbers gaan we aansluitend ergens eten.

Vraag: wil je meedoen: wil je je dan svp opgeven? Dat kan via de mail, of met de nieuwe website ook via de website. De steigerborrels staan gewoon bij de evenementen.

En: heb je de eigen boot in de buurt liggen, en die is al in het water: kom dan gewoon naast ons liggen. We stellen de havenmeester met plezier op de hoogte van je komst.