Gezocht: instructeurs CWO jachtzeilen tidal

Zeilschool Witte Waaier zoekt instructeurs op CWO niveau jachtzeilen tidal (stromend water). Zeilschool Witte Waaier is een zeilschool voor volwassenen, met als basis het CWO systeem jachtzeilen tidal. We zeilen op de Zeeuwse Delta: Oosterschelde, Keten, Westerschelde, Noordzee. Met korte tochten naar België en langs de Nederlandse kust. Onze haven is Wemeldinge, bij Goes in Zeeland.

We geven les op maat, op de persoon, dus we luisteren vooral naar de klant, en willen dat de klant met plezier, kundig en veilig leert zeilen. Mensen bij ons leren door het vooral zelf te doen en door zelf hun sterkten en verbeterpunten te ontdekken. Het principe is “active based learning”. Je begeleidt dus meer dan dat je aan het lesgeven bent: “met je handen in je zakken” , kijken wat er gebeurt en inspelen op de kennis en vaardigheden van de klant en die verder verbeteren.

Jouw profiel: CWO instructeur I 2 of  CWO III niveau jachtzeilen tidal of zeezeilen, en zin om minimaal een paar weken per jaar zeilles te geven.  Zo nodig zorgen we voor jouw CWO opleiding.

Het je belangstelling: bel of mail: bert@wittewaaier.nl  of 06-21233274.

img-20160905-wa0011