Cursussen en examens KN en RRP elk winterseizoen online.

In elke winterseizoen geven we weer de cursussen KustNavigatie (KN, vroeger TKN) en ook Reisvoorbereiding, Routering & Planning (RRP). Volgens de nieuwe opzet van het CWO. We doen dat online.

Wanneer KN?

woensdag avond: moet nog plannen.

Wanneer RRP?

woensdagavond: moet nog plannen.

Kosten: 125,- per cursus, dus per 4 avonden.

Vraag om extra informatie of geef je direct op: via info@wittewaaier.nl

Met Witte Waaier waren we al een paar winters bezig met het organiseren en geven van online trainingen TKN (Theoretische Kust Navigatie) en RRP (Reisvoorbereiding, Routering en Planning), op basis van de eisen van het CWO. De deelnemers waren telkens erg enthousiast erover. Men vond het erg op de praktijk aansluiten en erg nuttig en ook leuk.

In verschillende nieuwsbrieven en op de site https://wittewaaier.nl/zeilschool-witte-waaierzeezeilen/praktische-kustnavigatie/ hebben we daar aandacht aan besteed. Deze trainingen zijn bedoeld voor de navigatie en routering op zee, en komen bovenop de kennis die nodig is voor Klein Vaar Bewijs 2. Basis is de regelgeving van het SOLAS: het Internationaal Verdrag voor de veiligheid van mensenlevens op zee (International Convention for the Safety of Life at Sea en de regelgeving rondom de BVA regelgeving (Bepalingen ter Voorkoming van Aanvaringen op zee). We sluiten de cursus af met een certificaat van deelname.

Wat nieuw is dat we nu, in samenwerking met de Navigatie Academy het schriftelijk examen KN ook weer centraal kunnen aanbieden voor belangstellenden. Hoe werkt het? Vanuit de Zeilschool Witte Waaier kunnen we je aanmelden voor het examen. Vanaf september organiseren we weer de online KN cursus. En daarna de RRP cursus. Dus als je belangstelling hebt: geef je op voor de trainingen KN of RRP, of het examen KN.

 

Over Bert Oosterlaak

Trainer en eigenaar bij Zeilschool Witte Waaier
Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Trainingen op maat, Zeilschool met de tags , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie