Cursussen en examens TKN en RRP najaar 2022

Met Witte Waaier waren we al een paar winters bezig met het organiseren en geven van online trainingen TKN (Theoretische Kust Navigatie) en RRP (Reisvoorbereiding, Routering en Planning), op basis van de eisen van het CWO.

In verschillende nieuwsbrieven en op de site https://wittewaaier.nl/zeilschool-witte-waaierzeezeilen/praktische-kustnavigatie/ hebben we daar aandacht aan besteed. Deze trainingen zijn bedoeld voor de navigatie en routering op zee, en komen bovenop de kennis die nodig is voor Klein VaarBewijs 2. Basis is de regelgeving van het SOLAS: het Internationaal Verdrag voor de veiligheid van mensenlevens op zee (International Convention for the Safety of Life at Sea.

Wat nieuw is dat we nu, in samenwerking met de Navigatie Academy het schriftelijk examen TKN kunnen aanbieden, de eerste in november dit jaar. Hoe werkt het? Vanuit de Zeilschool Witte Waaier kunnen we je aanmelden voor het examen. Vanaf september organiseren we weer de online TKN cursus. En daarna de RRP cursus. Dus als je belangstelling hebt: geef je op voor de trainingen TKN of RRP, of het examen TKN.

Wanneer TKN?

woensdag avond: 28 sept, 5, 12 en 19 okt 2022, van half 8 tot 10 uur.

Wanneer RRP?

woensdagavond: 9, 16, 23 en 30 november, van half 8 tot 10 uur.

Kosten: 95,-

Geef je op: info@wittewaaier.nl

Over Bert Oosterlaak

Trainer en eigenaar bij Zeilschool Witte Waaier
Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Trainingen op maat, Zeilschool met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie