Zeilclub Witte Waaier

Voor wie? Het is voor vaste klanten van zeilschool Witte Waaier; mensen die we als zeiler en als deelnemer van de zeilschool kennen, en die graag op het water zijn.

Waarom? Het gaat om het bevorderen van enthousiasme in lekker zeilen, regelmatig op het water met onze zeilschool, lekker zeilen met gelijkgestemde zeilers, verder kennis en ervaring opdoen, en als je wilt samen met andere cursisten. Maar wel onder het motto: “happy en safe” volgens de opvatting van zeilschool Witte Waaier. Eerst vanuit Wemeldinge, en misschien ook wel vanuit Lelystad.

Wat houdt deelname aan de Zeilclub Witte Waaier in? Het gaat om diverse zaken:

  1. E-mailadressen van jullie als deelnemers aan mogelijke tochten aan andere deelnemers tonen, als je daar belangstelling voor hebt, b.v. via een beveiligde onlinesite, maar alleen als jullie daar uitdrukkelijk toestemming voor geven. Hier is al wel eens vaker om gevraagd, maar we willen goed de privacy van iedereen garanderen. He is een beetje een bemanningspool, maar dan zeilen met een trainer van de zeilschool. Doel is om gezamenlijk bij Witte Waaier te gaan zeilen. Onder ons motto “happy en safe”.
  2. Ditzelfde doen, maar nu ook via een Whatsapp groep. Maar we spreken af van deze groep alleen gebruik te maken voor het maken van deze zeil-afspraken.
  3. Mogelijkheid tot huren van de Winner 11.20 Zilte Waaier vanuit Wemeldinge.  Als je lid bent van de Zeilclub Witte Waaier, en als je minimaal het CWO 2 diploma hebt. Neem hiervoor contact op met de zeilschool: info@wittewaaier.nl
  4. En je ontvangt natuurlijk de Nieuwsbrief ca. 4 keer per jaar.

Is dit iets voor jou? Stuur de reactie dan terug naar zeilclub@wittewaaier.nl