Training en coaching op maat

Voor beginnende of al meer ervaren schippers geven we graag training en coaching op maat. Individueel, en bij u zelf aan boord, dus op eigen schip.

Training en coaching op maat is een persoonlijke training, op maat naar de wens om bepaalde zaken te trainen die nog aandacht behoeven. We kijken eerst samen naar wat de wensen zijn, en wat er nodig is, maar ook wat er leuk is. En dan maken we een programma. Op maat. Met plezier in zeilen voorop.

Bijvoorbeeld in het manoeuvreren op de motor in de haven op eigen boot, begeleiding in de eerste keer varen op zee, meegaan als ervaren bemanningslid, meekijken aan boord en advies geven over de uitrusting van de boot of mogelijke verbeteringen, extra ervaring opdoen voor kustnavigatie op zee, of een keer mee met een wedstrijd als adviseur. Of bijvoorbeeld begeleiding bij zaken zoals ankeren, zeiltrim, of gennaker zeilen.

Alles op maat naar uw persoon.

We rekenen de kosten voor de trainer/ coach per uur, aangevuld met eventuele andere kosten, zoals reiskosten, de huur van een boot of extra uitrusting.