3 Daagse rondvaart Oosterschelde met Witte Waaier

IMG_4512 hotel Wemeldinge

3 Daagse rondvaart Oosterschelde met Witte Waaier

Witte Waaier organiseert 3 daagse rondvaarten over de Oosterschelde. We logeren daarbij in hotels in Zeeland, vlak bij de haven. Dat kan zijn in Wemeldinge zelf, of b.v. in Zierikzee of Brouwershaven.

Het idee is: overdag heerlijk varen en zelf actief zeilen, de wind en het water, het uitzicht, en de havens. Maar ook ’s avonds terugkomen op je eigen plek, met je eigen spullen in het comfort van een gezellig familiehotel. Dat is het beste van twee werelden. En heerlijk genieten van een Belgisch biertje op het terras.

Programma bijvoorbeeld:

Dag 1: 9:30 uur: aankomst in Wemeldinge, kennismaking met de boot, en daarna actief varen op de Oosterschelde. Tussen de middag: een eenvoudige lunch aan boord. Tussendoor: aankomst in een haven, b.v. Sint Anna land. Daarna: terug vaart naar Wemeldinge. En heerlijk nagenieten op het terras.

Dag 2: 9 uur: ontbijt in het Hotel. Actief varen op de Oosterschelde en eventueel ergens aanleggen. Tussendoor: aanleggen in een haven, b.v. in Zierikzee of de Roompot. Afhankelijk van weer en wind(richting). Daarna: terug vaart naar Wemeldinge. ’s Avonds lekker luieren, of misschien fietsen in de omgeving?

Dag 3: 9 uur: ontbijt in het Hotel. Vervoer naar de boot, en de 3e dag heerlijk varen. Al zeilend de terugtocht naar Wemeldinge. Om ca. 17 uur: eindafsluiting op de boot met een drankje en een versnapering. En terugkijken op een heerlijke tocht.

Andere varianten op het programma zijn mogelijk in overleg.

 

 

Geef een reactie