Uitwaaien, Rust en Ruimte.

  FB_IMG_1433707673192 IMG_5662 IMG_5855

Uitwaaien en lekker zeilen

Ontdek de rust en de ruimte op het water. Zeilen op een zeiljacht en genieten van wind en water. Uitwaaien, alleen, met zijn tweeën, of met het gezin. Lekker rondkijken en het geluid van het water horen. Vanuit Wemeldinge of Lelystad worden zeiltochten gehouden.

Tijdens deze tocht: gewoon lekker zeilen. Als je actief mee wilt zeilen: graag, maar als je gewoon van de wind en het water wilt genieten: heel goed.

Daarnaast: een bezoek aan een andere haven, afhankelijk van de wind en de windrichting, b.v. Yerseke, Zierikzee, of Enkhuizen. Tijdens de tocht zorgen we voor versnaperingen.

Eric Gouw:

“Een hele belevenis om met een ervaren schipper het open water op te gaan.

Voor uitwaaiers een prima kans om heel ontspannen de Zeeuwse Delta eens van een heel andere kant te zien. Voor actieve meezeilers een unieke uitdaging om zelf behendigheid met het varen van een flinke boot op te doen. En de kans om zeehonden en heel soms ook bruinvissen te zien. 

Aanrader!”

Zeiltochten en uitwaaien
Actief varen, individueel, hele dagActief zeilen, manoeuvres op zeil en motor, zeiltechniek, samenwerking, bezig zijn. Starten in de ochtend met een kop koffie, en dan zeilen. Hele dag. Tijd: 9:30 – 17 uur.

Geef een reactie