Programma en jaarplanning

Jaarplanning Zeilschool Witte Waaier vanuit Wemeldinge en Lelystad. 

Het programma gaat in principe uit van een periode van 4 dagen les, van vrijdag t/m maandag, maar er zijn uitzonderingen, bijvoorbeeld de mijlentochten. Het wordt voortdurend aangepast in overleg met de cursisten naar ieders wensen. Zowel in weekenden als door de week worden zeillessen en zeiltochten gehouden. We houden dit via de pagina reserveringen actueel. https://wittewaaier.nl/home/programma/reservering-zeilschool-witte-waaier/

Dit jaar zijn de belangrijkste lange tochten: de Driehoek Noordzee (is vol), en de zeiltocht vanuit Farsund over de Oostzee naar Kiel, en daarna naar Den Helder en terug naar Wemeldinge; in etappes. En de overtocht naar Engeland begin sept. 23. En daarnaast doen we op IJsselmeer en Wadden mee aan de 24 uurs zeilrace vanaf 24 t/m 27 aug. met finish op 26 aug. in Medemblik.

Naast de onderstaande planning is het mogelijk om gedurende de lange tochten in juni en juli toch training te krijgen, of om op maat les te krijgen, door de weeks, aparte dagen, persoonlijk, b.v. op eigen schip of op een ander schip. Van 20 juni t/m 18 juli hebben we de beschikking over een Winner 9.50 in Wemeldinge, Zeeland, extra, boven op het schema van de planning hieronder.

Reserveringen kunt u doen via pagina https://wittewaaier.nl/reservering-zeilschool-witte-waaier/ of via de email. Voor meer informatie of gewoon reserveren: graag contact via e-mail: info@wittewaaier.nl of telefoon: +31 (0) 570-607300.


Planning locatie Wemeldinge 

Planning locatie Lelystad.

—————————————–

Programma Zeilschool Witte Waaier.

ZeiltrainingenJachtzeilen op stromend water.
1Basiscursus jacht zeilen/ goed bemanningslidBasiscursus, leidt op tot CWO I diploma: bemanningslid jachtzeilen. Beginniveau: enige zeilervaring, op ruim water of binnenwater. Heel veel zelf doen, en zelf ontdekken wat het best is.
2Gevorderden / dagschipper  jacht zeilenGevorderden cursus jachtzeilen tidal, leidt op tot CWO II diploma: dagschipper. Beginniveau: CWO I. Er wordt een dagtocht gevaren, en verschillende havens aangedaan. In serie van 4 dagen.
3JachtschipperJachtschipper training. U werkt aan uw opleiding op CWO III niveau. Beginniveau: CWO II. Mijlen varen en navigatie, internationale havens, oversteek. Nadruk op kennis en ervaring opdoen, maar ook op communicatie en leiding geven.
4Privé lesIndividueel les op eigen niveau. Geen andere deelnemers. Met maximaal persoonlijke aandacht.
5Tocht Blankenberge /Stellendam of Vlieland/ Texel: korte mijlentocht.
Tocht Duinkerken, Texel of Engeland: lange mijlentocht.
Mijlentocht op zee, meerdaagse tocht, al of niet specifiek met nachtzeilen. Korte mijlentocht 4 dagen. Lange mijlentocht 7 dagen, b.v. met oversteek. De mijlentochten zijn bedoeld om op zee ervaring op te doen op niveau CWO II en III, gericht op praktische navigatie, routering en planning, maar vooral om heerlijk afstanden te zeilen, mijlen te verzamelen, en vreemde kusten te zien. Een fijne vakantie!
Specials
6Rust en Ruimte, en actief varen.Actief zeilen, rustig varen en genieten van zon, wind en water, samenwerking, bezig zijn.
7Manoeuvreer cursusU traint tijdens deze cursus intensief vaardigheden als het aanleggen aan hogerwal en in boxen, wegvaren van lagerwal en sluizen. Het resultaat is dat u meer vertrouwen, durf en overzicht heeft. Deze cursus is geschikt voor diegene die gericht met manoeuvreren aan de slag wil.
8Avond zeilenWoensdagavond 1 x per maand, start om 18 uur, tot 22 uur. Regelmatig varen met gelijkgestemden. Zeilkoorts !
9TheorieOnline trainingen KustNavigatie (KN) en Reisvoorbereiding, Routering en Planning (RRP).

Een zeiltraining begint om 9.30 uur en duurt tot ca. 17.00 uur.

———————

3 reacties op Programma en jaarplanning

 1. Pingback: Zeilschool Witte Waaier

 2. Pingback: Gelukkige kerstdagen en een heel mooi nieuw 2018 | Zeilschool Witte Waaier

 3. Marc Cornelis schreef:

  Beste Bert,

  Graag hadden ik en mijn vrouw nog eens een privé les met Sebastian in mei of juni ,kan je dit ook eens bekijken .

  Met vriendelijke groeten

  Cornelis Marc

Geef een reactie