Programma, jaarplanning en prijzen

 

Zeilschool Witte Waaier Jachtzeilen op stromend water.
Basiscursus jacht zeilen CWO I Basiscursus, leidt op tot CWO I diploma: bemanningslid jachtzeilen tidal (zie ook http://www.cwo.nl). Beginniveau: enige zeilervaring, op ruim water of binnenwater. Nadruk op zeilmanoeuvres, veiligheid, stroming, navigatie, voorrangsregels en weer. Heel veel zelf doen, en zelf ontdekken wat het best is. Schipper ziet toe en zorgt voor veiligheid. Tijd: 9:30 – 17 uur. In serie van 4 dagen. € 160,- per persoon per dag.
Gevorderden jacht zeilen CWO II Gevorderden cursus jachtzeilen tidal, leidt op tot CWO II diploma: dagschipper (zie ook http://www.cwo.nl). Beginniveau: CWO I. Nadruk op navigatie, leiding geven, samenwerken, aanlopen havens, weer. Er wordt een tocht gevaren, en verschillende havens aangedaan. In serie van 4 dagen, of mijlentocht. € 160,- per persoon per dag.
Jachtschipper CWO III Jachtschipper training. U werkt aan uw opleiding op CWO III niveau. Beginniveau: CWO II. Mijlen varen en navigatie, internationale havens, oversteek. Nadruk op kennis en ervaring opdoen, maar ook op communicatie en leiding geven. Via korte of lange mijlentocht. € 160,- per persoon per dag.
Privé les Individueel les op eigen niveau. Geen andere deelnemers. Geschikt in tijden van Corona, met maximaal persoonlijke aandacht.  Tijd: 9:30 – 17 uur. € 320,- per dag
Tocht Blankenberge /Scheveningen: korte mijlentocht

Tocht Roompot Texel of  Engeland: lange mijlentocht

Mijlentocht op zee, al of niet specifiek met nachtzeilen.

Korte mijlentocht 4 dagen,

Lange mijlentocht 7 dagen, b.v. met oversteek.

De mijlentochten zijn bedoeld om op zee ervaring op te doen op niveau CWO II en III, gericht op praktische navigatie, routering en planning, maar vooral om heerlijk afstanden te zeilen, mijlen te verzamelen, en vreemde kusten te zien. Een fijne vakantie!

€ 160,- per persoon per dag + vergoeding eten drinken.
Zeiltochten en uitwaaien
Rust en Ruimte,

Actief varen.

Actief zeilen, manoeuvres op zeil en motor, zeiltechniek, samenwerking, bezig zijn. Starten in de ochtend met een kop koffie, en dan zeilen.  Hele dag. Tijd: 9:30 – 17 uur. € 150,- per dag
Manoeuvreer cursus U traint tijdens deze cursus intensief vaardigheden als het aanleggen aan hogerwal en in boxen, wegvaren van lagerwal en sluizen. Het resultaat is dat u meer vertrouwen, durf en overzicht heeft. Deze cursus is geschikt voor diegene die gericht met manoeuvreren aan de slag wil. Tijd: 9:30 – 17 uur. € 160,- per dag
Op maat
Trainingen zeezeilen Trainingen op maat, ook op eigen schip. Op aanvraag.

———————

In verband met de Corona maatregelen proberen we zo goed mogelijk te plannen. Maar de situatie is helaas nog wat onzeker. (begin maart 21)

Jaarplanning Zeilschool Witte Waaier voor Wemeldinge. De planning voor Lelystad gaat in overleg.  

Om een idee te hebben staat hieronder het globale programma voor Wemeldinge. Het programma gaat in principe uit van een periode van 4 dagen les, van vrijdag t/m maandag. Het wordt voortdurend aangepast in overleg met de cursisten naar ieders wensen. Zowel in weekenden als door de week worden zeillessen en zeiltochten gehouden. We proberen via de pagina reserveringen dit actueel te houden. https://wittewaaier.nl/home/programma/reservering-zeilschool-witte-waaier/

Het programma voor Lelystad is in overleg.

Naast de onderstaande planning is het mogelijk om op maat les te krijgen, persoonlijk, b.v. op eigen schip.  Reserveringen kunt u doen via pagina https://wittewaaier.nl/reservering-zeilschool-witte-waaier/ Voor meer informatie: graag contact via e-mail: info@wittewaaier.nl of telefoon: +31 (0) 570-607300.

2 reacties op Programma, jaarplanning en prijzen

  1. Pingback: Zeilschool Witte Waaier

  2. Pingback: Gelukkige kerstdagen en een heel mooi nieuw 2018 | Zeilschool Witte Waaier

Geef een reactie