Programma en jaarplanning

Programma Zeilschool Witte Waaier.

Zeiltrainingen Jachtzeilen op stromend water.
1 Basiscursus jacht zeilen/ goed bemanningslid Basiscursus, leidt op tot CWO I diploma: bemanningslid jachtzeilen. Beginniveau: enige zeilervaring, op ruim water of binnenwater. Heel veel zelf doen, en zelf ontdekken wat het best is.
2 Gevorderden / dagschipper  jacht zeilen Gevorderden cursus jachtzeilen tidal, leidt op tot CWO II diploma: dagschipper. Beginniveau: CWO I. Er wordt een dagtocht gevaren, en verschillende havens aangedaan. In serie van 4 dagen.
3 Jachtschipper Jachtschipper training. U werkt aan uw opleiding op CWO III niveau. Beginniveau: CWO II. Mijlen varen en navigatie, internationale havens, oversteek. Nadruk op kennis en ervaring opdoen, maar ook op communicatie en leiding geven.
4 Privé les Individueel les op eigen niveau. Geen andere deelnemers. Met maximaal persoonlijke aandacht.
5 Tocht Blankenberge /Stellendam of Vlieland/ Texel: korte mijlentocht.
Tocht Duinkerken, Texel of Engeland: lange mijlentocht.
Mijlentocht op zee, meerdaagse tocht, al of niet specifiek met nachtzeilen. Korte mijlentocht 4 dagen. Lange mijlentocht 7 dagen, b.v. met oversteek. De mijlentochten zijn bedoeld om op zee ervaring op te doen op niveau CWO II en III, gericht op praktische navigatie, routering en planning, maar vooral om heerlijk afstanden te zeilen, mijlen te verzamelen, en vreemde kusten te zien. Een fijne vakantie!
Specials
6 Rust en Ruimte, en actief varen. Actief zeilen, rustig varen en genieten van zon, wind en water, samenwerking, bezig zijn.
7 Manoeuvreer cursus U traint tijdens deze cursus intensief vaardigheden als het aanleggen aan hogerwal en in boxen, wegvaren van lagerwal en sluizen. Het resultaat is dat u meer vertrouwen, durf en overzicht heeft. Deze cursus is geschikt voor diegene die gericht met manoeuvreren aan de slag wil.
8 Avond zeilen Woensdagavond 1 x per maand, start om 18 uur, tot 22 uur. Regelmatig varen met gelijkgestemden. Zeilkoorts !
9 Theorie Online trainingen KustNavigatie (KN) en Reisvoorbereiding, Routering en Planning (RRP).

Een zeiltraining begint om 9.30 uur en duurt tot ca. 17.00 uur.

———————

Jaarplanning Zeilschool Witte Waaier vanuit Wemeldinge en Lelystad. 

Het programma gaat in principe uit van een periode van 4 dagen les, van vrijdag t/m maandag, maar er zijn uitzonderingen, bijvoorbeeld de mijlentochten. Het wordt voortdurend aangepast in overleg met de cursisten naar ieders wensen. Zowel in weekenden als door de week worden zeillessen en zeiltochten gehouden. We houden dit via de pagina reserveringen actueel. https://wittewaaier.nl/home/programma/reservering-zeilschool-witte-waaier/

Naast de onderstaande planning is het mogelijk om op maat les te krijgen, door de weeks, aparte dagen, persoonlijk, b.v. op eigen schip.

Reserveringen kunt u doen via pagina https://wittewaaier.nl/reservering-zeilschool-witte-waaier/ of via de email. Voor meer informatie: graag contact via e-mail: info@wittewaaier.nl of telefoon: +31 (0) 570-607300.


Planning locatie Wemeldinge 

Planning locatie Lelystad.

 

3 reacties op Programma en jaarplanning

 1. Pingback: Zeilschool Witte Waaier

 2. Pingback: Gelukkige kerstdagen en een heel mooi nieuw 2018 | Zeilschool Witte Waaier

 3. Marc Cornelis schreef:

  Beste Bert,

  Graag hadden ik en mijn vrouw nog eens een privé les met Sebastian in mei of juni ,kan je dit ook eens bekijken .

  Met vriendelijke groeten

  Cornelis Marc

Geef een reactie