Trainers

   IMG_5979 

Over de trainers.

De zeilschool is opgezet door Bert Oosterlaak. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring als zeezeiler in zeilgebieden van de landen rondom de Noordzee, waarbij 25 jaar als zeezeil instructeur, recent vanuit zijn eigen zeilschool. Daarnaast heeft hij ruime ervaring als trainer op het gebied van teambuilding en projectmanagement, maar ook zelf als manager, consultant en projectmanager, freelance bij allerlei organisaties. Bert is daarnaast docent bij het NCOI en NOVI, en als trainer geregistreerd bij het CRKBO (www.crkbo.nl). 

Naast Bert zijn Edwin Kolkman, Ludo van Senten, Sebastiaan de Graaf, Gijs Janssens, en Jeroen de Graaf trainers van Zeilschool Witte Waaier. Ze geven trainingen en mijlentochten voor jachtzeilers op CWO I, II en III niveau. 

Edwin heeft zeer ruime ervaring met zeilen op zee (Frankrijk en Engeland) en ook met kanovaren op zee. Tevens bouwt hij zijn eigen houten zeilboot, bestemd voor zeilen op de Waddenzee en de Zeeuwse Delta. 

Ludo houdt van relaxed zeilen naar mooie kusten en havens maar wel met een zo optimaal mogelijke boot-trim en routering/navigatie. Hij zeilt al van kinds af aan vanuit Zeeland, en nu ook al meer dan 10 jaar ook met zijn eigen zeiljacht op de Middellandse zee.

Sebastiaan is een ervaren zeiler en motorbootschipper, erg goed in manoeuvreren en de haven en navigatie. Hij houdt van Zeeland en de Zeeuwse Delta en het varen op het stromende water van Ooster- en Westerschelde.

Gijs is een enthousiaste zeiler met ruime ervaring met zeilen in de Zeeuwse Delta en in Griekenland. Hij heeft speciale belangstelling voor kustnavigatie en hoe dat vertaald kan worden naar praktische navigatie op zee.

Jeroen heeft veel ervaring met zeilen, en ook met lesgeven, gebaseerd op zijn jarenlange lesgeven op open kieljachten en nu ook in het jachtzeilen op stromend water. Hij zeilt met van alles, b.v. ook met schepen van de bruine vloot.

——————–

Foto’s: Bert Oosterlaak, Sebastiaan de Graaf, Edwin Kolkman, Ludo van Senten, Gijs Janssens en Jeroen de Graaf.

 

Geef een reactie