Winner 9.50

cropped-uitvergroting-boot.jpg

Over de boot, een Winner 9:50.

In de eerste plaats ontwikkeld als een snel, zeewaardig zeiljacht, blijkt de Winner 9.50 ook zeer comfortabel. De deklayout is zodanig dat toerzeilers een gezellige tocht kunnen maken terwijl wedstrijdzeilers elkaar niet in de weg lopen. Binnen valt, naast de efficiënte indeling, het smaakvolle teak houten interieur op. Bovendien maken de praktische kombuis met ruim werkoppervlak, de kooien in de dubbele slaaphutten voor en achter en de ruime navigatiehoek een langdurig verblijf op het water aantrekkelijk.

De “Witte Waaier” is volledig uitgerust voor langere tochten op zee, met een complete zeilgarderobe, veiligheidsuitrusting zoals reddingvesten, lifelines, reddingvlot en vuurpijlen, marifoon, navigatiemiddelen zoals actuele zeekaarten, plotter en AIS, almanak en GPS, en een bijboot.

IMG_5140 IMG_4515

Vertrekhaven

De boot “Witte Waaier” ligt in de Binnenhaven van Wemeldinge, direct aan de Oosterschelde en vlak bij het dorp. Dat is voordelig, omdat we niet afhankelijk zijn van sluizen of bruggen. Het is leuk dat het dorp vlak bij is, met diverse restaurantjes, een grote camping, de bakker, en de supermarkt. Wemeldinge ligt op ca. 1,5 uur rijden van Den Haag, Eindhoven of Utrecht. Of maar een half uur rijden vanaf Antwerpen.

In overleg kan ook vanuit andere havens gestart worden, afhankelijk van het programma. Bijvoorbeeld: vanuit de haven van Goese Sas of Bruinisse.

Voor verdere vragen: neem contact met ons op:
e-mail: info@wittewaaier.nl
tel: 0570-607300

————————

Diverse filmpjes met de Witte Waaier: http://www.youtube.com/wittewaaier

————————–

 

Geef een reactie