Winner 11.20 en 9.50

cropped-uitvergroting-boot.jpg

Over de schepen: Winner 11.20 en Winner 9:50.

In de eerste plaats ontwikkeld als een snel, zeewaardig zeiljacht, blijkt de Winner, zowel 11.20 als  9.50 ook zeer comfortabel. De deklayout is zodanig dat toerzeilers een gezellige tocht kunnen maken terwijl wedstrijdzeilers elkaar niet in de weg lopen. Binnen valt, naast de efficiënte indeling, het smaakvolle teak houten interieur op. Bovendien maken de praktische kombuis met ruim werkoppervlak, de kooien in de dubbele slaaphutten voor en achter en de ruime navigatiehoek een langdurig verblijf op het water aantrekkelijk.

Zowel de “Zilte Waaier”als de “Witte Waaier” zijn volledig uitgerust voor langere tochten op zee, met een complete zeilgarderobe, veiligheidsuitrusting zoals reddingvesten, lifelines, reddingvlot en vuurpijlen, marifoon, navigatiemiddelen zoals actuele zeekaarten, plotter en AIS, almanak en GPS, en een bijboot.

 IMG_4515

Vertrekhaven

De boot “Zilte Waaier” , de Winner 11.20, ligt in de Binnenhaven van Wemeldinge, direct aan de Oosterschelde en vlak bij het dorp. Dat is voordelig, omdat we niet afhankelijk zijn van sluizen of bruggen. Het is leuk dat het dorp vlak bij is, met diverse restaurantjes, een grote camping, de bakker, en de supermarkt. Wemeldinge ligt op ca. 1,5 uur rijden van Den Haag, Eindhoven of Utrecht. Of maar een half uur rijden vanaf Antwerpen.

In overleg kan ook vanuit andere havens gestart worden, afhankelijk van het programma. Bijvoorbeeld: vanuit de haven van Goese Sas of Bruinisse.

De boot de Witte Waaier , de Winner 9.50, ligt in de Flevo Marina in Lelystad, aan het IJsselmeer. Vanuit daar is het heerlijk varen naar de havens van Enkhuizen, Urk of verderop Stavoren.

Voor verdere vragen: neem contact met ons op:
e-mail: info@wittewaaier.nl
tel: 0570-607300

————————

Diverse filmpjes met de Witte Waaier: http://www.youtube.com/wittewaaier

————————–

 

Geef een reactie